ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

PREMIÄRSUGET: Dags att boka Skellefteå

Lördagen den 7 april smäller det – premiär borta mot Skellefteå FF. Bara en månad kvar och därmed hög tid att boka resa för att se premiären på plats.

ANNO 1904s resedetalj har sammanställt de olika resealternativen till er så att du lätt kan finna det som passar just dig.

Inget att tveka på nu. Gör som 35 andra supportrar redan gjort boka resa och boende i Skellefteå.

Ungefär hälften åker upp redan på fredagen och spanar in staden. Den andra halvan anländer på lördasgsförmiddagen. Hemfärd på söndag efter storartat firande av segern på plats i Skellefteå.

Matchen spelas kl 14.00 på lördagen.

Flyg

Just nu går det att hitta flyg under 1000 kr om du söker via tex flygresor.se, det går tyvärr inte att flyga hem på lördag utan det blir i så fall övernattning. Om flygen skulle bli slutsålda går det även bra att flyga till Umeå/Luleå och antingen ta en hyrbil eller åka buss de 13 milen till Skellefteå. Det är lika långt till Umeå/Luleå så vad ni väljer spelar ingen roll.

Nattåg

Det går inga tåg till Skellefteå, men däremot till Umeå (2h med buss) och Bastuträsk (1h med buss) och du bör komma fram runt 10 på lördagen morgon beroende på vilket nattåg du väljer. Med det här alternativet kan du vara kvar i Skellefteå till 19-22 på lördagen beroende på vilket nattåg du tar tillbaka.

Buss

Finns flera bussbolag som kör på de norrländska städerna, men få direktlinjer. En av direktlinjerna är Tapanis buss men då landar du i Skellefteå 04.40 på lördag morgonen. Bolaget har dock en passande tur som går hem vid 22.00 på lördagskvällen. Ybuss och även Swebuss har en linje till Umeå, där du kommer fram runt sex på morgonen och måste byta till länstrafiken men är framme i god tid till matchen. Bussarna från Umeå går på kvällen och du bör rimligen hinna till Umeå efter matchen för att komma med en södergående nattbuss.

Hotell

De flesta har bokat in sig på Best Western Malmia, det kan löna sig att boka via någon sökmotor för att få lägsta pris.

Vi ses i Skellefteå

Bilden är på avbytarbänken på arenan med det passande namnet Norrvalla. Ungefär så här lär det se ut på premiären. Det är rekordmycket snö i Norrland i år.

Facebook Comments Box