ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Packa väskan: Vi ska ut i Europa!

När förbundskapten Janne Andersson drog Degerfors i första skålen var vi sannolikt många som höll tummarna att boll nummer två han skulle välja som motståndare var vårt kära grönvita gäng, och visst blev det så. VSK fick alltså ”drömmotstånd” i form av Degerfors som var det klart mest tacksamma av alla fyra möjliga motstånd om man ser utifrån möjligheterna att ta sig vidare till semifinal.


VSK Fotbolls stjärna Filip Tronêt hade gärna hoppats på ett ”roligare” motstånd i kvartsfinalen

Kan vara en bild av 1 person och gräs


”Självklart hade det varit kul att möta någon av de större klubbarna men nu får vi göra jobbet och ta Häcken eller Norrköping i semin istället”

Kan vara en bild av en eller flera personer, personer som står, personer som utövar sport och gräs

Även Simon Johansson var inne på samma spår

Jag hade helst fått möta Djurgården, men Degerfors var ju det sämst rankade laget så ur den aspekten var det ju störst chans för oss att gå vidare.

Men vi från Anno-redaktionen har högre ambitioner än så och ser därför en kvartsfinal mot Degerfors som en perfekt språngbräda mot Europa!
Vid ett eventuellt avancemang till semifinal väntar segraren mellan IFK Norrköping och BK Häcken på bortaplan för våra grönvita hjältar.


Ni kommer kunna se fram emot en vecka med flera artiklar och nyheter runt Svenska Cupens kvartsfinal och vi ska också göra allt i vår makt att få ackreditering för att få se matchen på plats och därmed kunna ge er läsare bästa möjliga upplevelse!Packa väskan, NU SKA VI UT I EUROPA!

I LOVE EUROPE - KOPE
Facebook Comments Box