ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Nu kan du stötta VSK Fotboll ekonomiskt

Från och med 1:a januari träder det nya spelavtalet mellan Unibet och SEF ikraft. Det innebär ett antal saker för fotbollens 32 elitklubbar.

En nyhet är att Unibet låter de 32 klubbarna dela på 20 miljoner beroende på hur många fans till varje klubb som registrerar ett konto på Unibet och sedan väljer sitt favoritlag.

Ju fler grönvita som registrerar sig och väljer VSK – ju mer pengar får klubben. Som max kan klubben få 2 miljoner och som minimum 200 000 kr.

Du behöver alltså inte spela på Unibet för att din röst ska räknas – det är bara antalet personer som valt VSK som är viktigt.

Just nu ligger VSK bra till:


Nu ser vi till att VSK får så mycket pengar som möjligt. In och registrera ett konto och välj VSK – du som redan har konto – se till att välja VSK.

Här är länken där du kan läsa mer om hur det går till.

EDIT: Efter samtal med tf klubbchef Andreas Dayan ber han dem som inte registrerat ett konto och som kan tänka sig att spela för 200 kronor att vänta med registreringen. Anledningen till detta är att det inom kort kommer komma ett erbjudande att de som nyregistrerar sitt konto via en särskild länk, väljer VSK och sen spelar för 200 kr – så kommer klubben att få 1000 kronor av Unibet.

Detta ska ni så klart överväga innan ni registrerar er.


Och som alltid – spela ansvarsfullt och använd de verktyg som finns på sajten för att skapa kontroll över ditt spelade.

Facebook Comments Box