ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Nicklas Lindqvist, Akropolis IF vill till VSK Fotboll?

Vi har från säkra källor fått veta att Nicklas Lindqvist, vänsterspringaren i Akropolis IF kan vara intresserad av att spela i VSK Fotboll till nästa år. Det tycks vara ett ömsesidigt intresse vad vi kan förstå då VSK har haft ögonen på Nicklas under lång tid, ända sedan 2017 enligt våra källor.

Det är så klart en fullt möjlig värvning för VSK då Nicklas kontrakt med Akropolis löper ut efter säsongen.

För er som inte är helt uppdaterade på Nicklas så är han en av seriens bättre vänsteryttrar som är 24 år och har gjort 12 mål i år. Han är tvåa i Akropolis interna skytteliga efter Vasic som gjort 17 mål. Men han kan inte bara göra mål, han kan leverera assist också. I fjol när Akropolis hade målorgier i serien levererade Nicklas ofta de avgörande bollarna till Sosseh, det blev hela 14 assist förra säsongen.

Nicklas anslöt till Akropolis 2017 efter två säsonger i Nyköping BIS där han inte hade så stora framgångar, mest för att han inte fick spela på sin naturliga position. Innan Nicklas hamnade där har han ett långt förflutet i Hammarby IF i U-lagen men också ett antal inhopp i A-laget när Bajen spelade i Superettan.

Spännande – tyvärr vill väl Nicklas visa upp sig i nästa veckas match och sätta några baljor på VSK

Facebook Comments Box