ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Köp Guldkortet, få bra rabatter och stötta VSK Fotboll

På omvägar har vi fått höra att det nystartade företaget Guldkortet i Västerås som erbjuder rabatter på varor och tjänster ska sälja sitt kort i samband med hemmapremiären nu på tisdag. Det vi också har hört att företaget har tydliga kopplingar till VSK, så vi tog och ringde upp ägaren och VD:n Jennie Eneroth.

Hej Jennie, berätta om företagets kopplingar till VSK.

– Ja, min pappa Anders Eneroth är en stor VSK-supporter och har varit det i hela sitt liv. Han är alltid på VSK:s matcher och han ser många av VSK Fotbolls träningar.

Ok, ja, vi på redaktionen känner så klart Anders väl. Berätta om företaget som du och din man har startat.

– Guldkortet är ett rabattsystem som ger erbjudanden inom 25 olika branschområden. Vi har massor av erbjudanden och många av dem är riktigt bra. Det kan vara rejäla rabatter på upp till 40-50% på olika saker eller tjänster. Det finns rabatter på det mesta, konstaterar Jennie och fortsätter:

– Skillnaden mellan Guldkortet och andra rabattsystem är att alla våra erbjudanden gäller så länge kortet är giltigt. Du kan använda samma rabatt hur många gånger som helst.

Och nu ska ni sälja kortet i samband med VSK Fotbolls hemmapremiär?

– Ja, det är tanken. Man kan få vår tjänst som ett kort eller så kan man ladda ned appen kostnadsfritt och titta på alla erbjudandena. Det är först när man vill utnyttja en rabatt som man betalar för vår tjänst.

Vad kostar Guldkortet då?

– Det kostar 295 kr för ett år. Det börjar gälla 1 maj och är då giltigt fram till sista april 2020.

Så hur tänker ni hjälpa VSK Fotboll med att sälja Guldkortet på matchen?

– Jag vill börja med att säga att vårt företag gillar VSK Fotboll så vi har redan sponsrat klubben genom att köpa oss en spelare, Emil Skogh närmare bestämt.

– För varje kort som vi säljer i samband med matchen kommer VSK Fotboll få 145 kr av de 295 kr som kortet kostar, så nästan hälften, konstaterar Jennie.

Det låter ju strålande, vart står ni på arenan om man vill köpa ett kort?

– Vi finns utanför huvudentrén fram till ca 20 min före avspark, sen finns vi vid ståplats när marschen kommer fram till arenan, säger Jennie avslutningsvis.

Vi tackar Jennie Eneroth för intervjun och här kan ni kolla in alla erbjudanden som finns kopplat till Guldkortet.

Facebook Comments Box