ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Kevin i Spanien: Rapport från träningslägret – Dag 1

Anno 1904 tog och ringde upp ”vår” spelare Kevin Custovic för att höra hur första dagen på träningslägret har varit. Här är Kevins rapport.

Hallå Kevin – Hur har dagen varit?

Det har varit en bra dag, full fart hela tiden och vi har avverkat tre träningspass. Vi började på morgonen med gympa på en sandstrand. Det är övningar vi brukar göra på planen i vanliga fall men idag körde vi i sanden, det var roligt som omväxling, säger Kevin.

– Sen var det förmiddagsträning på en ganska dålig gräsplan. Det var en gnuggarträning med mycket löpövningar så det gjorde inte så mycket att planen inte var perfekt.

– På eftermiddagen var det en taktisk träning på en plan som var mycket bättre. Vi övade kombinations- och uppspel. Jag tyckte vi kom långt i passet, det kändes bra.

Så nu får vi se det ni övade på mot IFK Göteborg?

– Så lär det förstås bli – det kommer att bli bra, säger Kevin

Vi har nåtts av rykten att det har varit inkilning också, kan du berätta vad som hände?

– Vi var tre stycken som skulle kilas in, jag var dessvärre en av dem. Vi fick sjunga varsin låt och jag drog en Michel Jackson grej. Jag distraherade dock alla från sången genom att göra några riktig fina moves, så att de inte skulle fokusera på hur sången lät, säger Kevin.

– Men jag måste säga att Viktor Steen stod för dagens prestation och uppträdande. En fantastisk tolkning av en Carola-låt, inte ett öga var torrt, riktigt maffigt var det.

Vi fick under dagen höra att Emil Skogh råkat ut för en bilolycka på väg till samlingen inför träningslägret, vad var det som hände?

– Jag har förstått det som att han väjde för ett djur. Men han är okej vad som sagts. Har röntgat där han slog i och inget är trasigt och så. Skönt att det ändå gick så bra som det gjorde, säger Kevin.

Vi ställer tre snabba frågor om dagen som har varit, du får svara vad du spontant kommer att tänka på

Vad har varit bäst med dagen?

Det är faktiskt utan konkurrens de kändischarader vi körde nu ikväll – jag var Gunde Svan – var riktigt roligt.

Sämsta med dagen?

– Det får jag nog säga var planen på förmiddagens pass, den var inte bra.

Dagens lirare på träningsplanen?

– Spontant säger jag Jeppe Florén. Han gjorde några sjuka mål, en med yttersidan och ett på volley. Vi körde i samma lag, så det är lätt att välja honom, så klart.

Vi tackar Kevin för dagens uppdatering – håll utkik efter nya rapporter från Spanien.

Facebook Comments Box