ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Gör som Anno 1904 – köp en VSK-spelare!

VSK Fotboll har i dagarna introducerat en av sina nya marknadskampanjer – köp en VSK-spelare. Det är en perfekt kampanj för supportrar att gå ihop och tillsammans stötta klubben samtidigt som man får synas med de grönvita hjältarna

Här är kampanjen i korthet

VSK Fotboll har dragit igång en kampanj där man säljer stora vepor med porträtt på alla spelarna i truppen. Bilderna kommer att hänga på sittplatsläktaren till allmän beskådan. På bilden står vilket företag/privatperson/supportrar som sponsrar just den spelaren.

Förutom det kommer sponsorn att synas på VSK Fotbolls hemsida tillsammans med lagbilden på spelaren. Vidare blir sponsorn nämnd varje gång spelaren gör mål, blir matchens lirare, matchens profil mm.

Kostnaden är 10 000kr för en slumpmässigt vald spelare och 15 000kr för en egen vald dito. Spelarna lottas ut bland dem som köpt slumppaketet.

När vi på Anno 1904 fick nys om kampanjen sprang vi genast hem och krossade sparbössan och är nu stolta sponsorer till en av spelarna (vi valde en slumpmässig spelare). Ni kan ju bara gissa hur vi kommer gulla med den spelaren i våra texter framöver.

Nu uppmanar vi alla supportrar att göra på samma sätt som vi gjort. Gå ihop ett gäng och sponsra en spelare ni med. Det finns ju ett antal supportergrupperingar som borde synas på detta sätt tycker vi. Eller så kanske det blir en spontangrupp av supportrar som går ihop och kommer på ett klatschigt namn som man ska synas med på vepan.

Hurusom – det gäller att vara snabb här, försäljningen har börjat. Just nu ringer Dennis Persson runt till företag och privatpersoner och säljer sina lagkompisar. Är du intresserad av att vara med kontaktar du Dennis via ett personligt meddelande på Facebook.

Inget att tveka på – det är löningshelg och allt!

Facebook Comments Box