ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

EXTRA: ANNO 1904 nominerade till Stora Journalistpriset

Under gårdagskvällen fick Anno ett meddelande till vår FB-sida där en av våra trogna läsare meddelade att han nominerat ANNO 1904 till årets Stora Journalistpris i kategorien Årets Förnyare.

Nomineringen för Stora Journalistpriset 2018 gäller från 1 oktober 2017 till sista september 2018 och gäller då i vårt fall material som är författat under den tidsperioden.

Man kan inte rösta på de nominerade i vanlig ordning utan en jury utser vinnarna bland kandidaterna. Per Jansson som nominerat oss undrar nu om det är fler som vill ansluta och också nominera oss i kategorin Årets Förnyare. Alla kan nominera så det går förstås väldigt bra. För att nominera oss ska ni välja ut en av våra texter som ni gillar och som författats under senaste året, Den skall bifogas till nomineringen – det kanske kan vara ett trevligt helgnöje! Sista nomineringsdag är sista september.

Tack Per för nomineringen, vi är mållösa över din fina gest. Dina och andra läsares hejarop och stöd gör att vi kommer anstränga oss än mer för att tillsammans mer er läsare göra himlen klarlysande grön och vit.

Pulitzer nästa

https://www.storajournalistpriset.se/nominera/

Facebook Comments Box