Ett utspelat VSK

VSK fick en lektion som heter duga. Med flera spelare borta ur startelvan så förstod alla att det skulle bli tufft, men på sättet som hemmalaget genomförde framförallt första halvlek var nog ingen riktigt förberedd på.

Norrköping gjorde VSK dåliga. Och även om vi haft ordinarie lag hade vi inte haft en chans mot ett nästintill ordinarie Peking.

Men det är så här försäsong ska vara, vi kan gissa att Kalle och Rubin fick många svar på hur vi ska kunna hantera den riktigt tuffa och höga press som Norrköping höll, något man kan ta med sig i seriespelet framöver.

Resultatet skrevs till 4-0 och det var helt klart närmare 5-0 än 4-1.

Men ljusglimtar fanns. Daniel Hermansson gjorde en bra match där det smällde flera gånger i närkamperna. Videhult kämpade i det tomma på topp men gjorde ändå under förutsättningarna det riktigt bra. Men frågan är om inte inhoppande provspelaren Miguel Sandberg var den som gjorde det bäst? Vi håller tummarna att VSK signar den unga killen från Stockholm.

Övrigt så noterar vi det roliga att Alex Lindelöv fick göra debut när han fick spela första halvlek. Blott 17 år gammal (fyllde år 29 januari!)!

Nästa helg väntar Sollentuna hemma på Iver Arena, förhoppningsvis kan vi få se lite mer anfallsspel där vi är nyfikna på att se hur ett VSK utan Ali ska skapa målchanser!

Facebook Comments Box