ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Dags att sluta upp kring VSK Fotboll! 

Efter sju års väntan och många bedrövelser på vägen är det nu dags att ta klivet upp till Superettan! Laget och vi supportrar går nu in i slutspurten för det som förhoppningsvis leder fram till avancemang i höst. Men vägen dit är lång och inget är säkert. Vi fotbollsälskare och VSK:are kan påverka och göra skillnad genom att att sluta upp på höstens matcher och stötta laget hela vägen till serieseger.

Första chansen är nu på söndag när VSK möter Sollentuna hemma på Parken. Sollis är ett av de lag som gått bäst sen serien vände och av de fyra hemmamatcher som återstår för VSK är detta på papperet den svåraste. VSK behöver allt stöd som kan fås i den här matchen. VSK Tifo planerar just nu något stort grönvitt spektakel och behöver bra uppslutning på ståplats för att det ska bra.

Så vad kan du göra förutom att gå på matchen?

– Ta med dig en vän som inte brukar gå på fotboll
– Prata VSK, skapa intresse för matchen
– Bjud in dina kompisar som är fotbollsintresserade till VSK Fotbolls facebook event om matchen

För varje seger är VSK ett steg närmare målet. Helt rättmätigt ställer vi höga krav på spelarna men även vi VSK:are måste steppa upp nu när det drar ihop sig. Alla ska vara där och glädjas och lida med laget och så klart hjälps vi åt att få ännu mer folk till de återstående matcherna.

Heja Sport!

Facebook Comments Box