ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Bissen rasar mot Hellgren i grönvit spurtskandal

Det senaste avsnittet av Uppför Bågebacken har orsakat en delikat skandal som involverar några av VSK Fotbolls populäraste profiler.

Reaktionen kom snabbt från den grönvita målvaktsprofilen Erik ”Bissen” Biselius. Det senaste avsnittet av podden Uppför Bågebacken hade inte legat ute i många timmar när Anno 1904 får kontakt med Bissen.

– Jag slog Lundevall i Coopertestet. Det är en av mina största bedrifter någonsin, säger Bissen skämtsamt.

Det hela började med att Jonas Hellgren valde att berätta en anekdot från 2011.

– Jag vet ju att Bissen lyssnar på det här så jag får väl dra en om han. Jag minns ett Coopertest där han har en spurttävling för att komma före Simon Lundevall, som ändå blev allsvenskans MVP något år senare. Simon tar honom bara med en nos, berättar Jonas Hellgren i podden.

Hellgrens anekdot har nu blivit en grönvit spurtskandal! Bissen påstår att han var snabbare än Simon Lundevall, men hur gick det egentligen till? Bissen ifrågasätter Lundevalls trovärdighet och tror inte att han kommer erkänna att han besegrades.

– Han kommer att blåneka, säger Bissen.

Anno 1904 har självklart gått till botten med detta och tagit kontakt med den tidigare VSK-spelaren Simon Lundevall.

– Haha, Biselius har ju tyvärr helt rätt. Han skämdes då inte på upploppet. Jag försökte få han och förstå att det inte är bra om han kommer före mig, men han visade inte någon pardon överhuvudtaget, säger Simon Lundevall.

Med anledning av Hellgrens ”lögn” i det senaste poddavsnittet får ni betrakta detta inlägg som en dementi. Erik ”Bissen” Biselius slog Simon Lundevall i Coopertestet, men vem skulle vara snabbast idag?

– Biselius alla dagar i veckan. Jag hatar Coopertest. Ha ha, nej jag skulle piska han, säger Simon Lundevall.

Nu återstår det att se om Bissen kan utmana Lundevall på ett Coopertest i Rocklundaskogen före VSKs match mot Lundevalls klubb Halmstad BK senare i vår. Gärna timmen innan avspark.

Facebook Comments Box