ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

10 namn som VSK borde värva

Eftersom agenterna inte vill skicka tips till oss med spelare som de tycker borde spela i VSK så har vi tagit saken i egna händer. Då statistik är för töntar och att alla fotbollskunniga vet att det egentligen är namnet som gör fotbollsspelaren så har vi letat fram 10 spännande spelare eller snarare namn som borde värvas omedelbart.

Osama Vinladen Jiménez López

Från Peru har vi letat fram en ung mittfältare blott född 2002 som spelar i Perus andraliga. Skulle kunna göra en explosionsartad succé.

Marx Lênin

Fotboll och politik går hand i hand och varför inte ta tillfället i akt att värva denna brasse för att hylla klubbens historia till arbetarna som startade klubben 1904.

Kabongo Kasongo

Om Prodell inte skriver på så har denna center tank ett väldigt bra fotbollsnamn som sitter som en smäck i munnen. Efter karriären kan han skapa alldeles egna underklädesmärke.

Mark De Man

I jakten på en ny mittback är det en styrka om den kan markera, så varför inte förstärka denna egenskap med sitt namn. Smeknamnet ”Mannen” kan även ges i en hyllning till Ove Sundberg.

Jesús Corona

I dessa pandemitider så vore det bra med en spelare med en hyllning till de högre makterna. Tveksamt dock om högeryttern i Porto petar Tronêt men de rätta färgerna spelar han redan i.

Two-Boys Gumede

Vi på redaktionen gillar spelare som är flexibla i sina postioner och här får vi två spelare i en..

Britt Assombalonga

Det finns en hel del anglofiler i VSK, risken finns dock att här en bubbla som spricker.

Jan Kukenberg

Varje behöver en spelare som vi kan skylla våra motgångar på.

Nicolò Fittà

Om Jan ansluter till VSK så tror vi har hittat den perfekta radarpartnern i Nicolo.

Charlie Oatway

För att förstärka tränarstaben har vi Charlie Oatway, vad är det för intressant med honom tänker ni. Jo hans fulla namn är Anthony Philip David Terry Frank Donald Stanley Gerry Gordon Stephen James Oatway, hans föräldrar var hängivna Queen Park Rangers fans och gav sonen hela förstaelvan från det året han föddes nämligen 1973. Vi vet att flera i VSK kretsarna väntar tillökning så varför inte döpa era son till Anton Mikael David Sean Pedro Simon Filip Albin Viktor som lär bli sista elvan ut 2020.

Creedence Clearwater Couto aka Paulista

Nu är Paulista pensionerad men om VSK skulle behöva lite mer Rock n Roll i sitt spel så vore det inte fel med en spelare där föräldrarna hyllade rockbandet Creedence Clearwater när de döpte honom, men som fotbollsspelare så tyckte han att det var för jobbigt och kallade sig själv för Paulista.

Facebook Comments Box