ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Tungt just nu men det finns oerhört mycket bra att ta med sig framgent

Det känns naturligtvis tungt just nu. VSK Bandy gjorde en riktigt bra match men föll i förlängningen. Trots ledning med både 2-0 och 3-1.

Grönvitt borde nog ha vunnit med tanke på alla hörnor och att bollen studsade lite mot dem samtidigt som Edsbyn hade flytet litegrann med sig.

Att missa så många hörnor gör också att viss kritik måste fram. 16 försök och noll mål är naturligtvis ett uselt facit. Dessutom var det en väldigt onödig straff som ledde fram till 3-3. Där borde spelarna visat mer kyla.

Vad gäller Edsbyns 2-3 reducering, som först inte dömdes som mål, går det att ha mycket synpunkter men jag vill inte skapa någon negativ energi inför fortsättningen av serien.

Jag vill istället att man använder kvällens snöpliga avslut som ett bränsle på torsdag, när serien vänder tillbaks till Västerås.

Det är tungt just nu men det är 1-1 i matcher och sett till spelet finns det otroligt mycket att ta med sig framgent. Det är dessutom hemmafavör och den ska vi dra nytta av.

Det var väldigt bra tryck i andra halvlek i lördags. På torsdag hoppas jag på den varan i hela matchen, med hjälp av en ännu större publik.

Nu drar vi ett streck över det här resultatet och går vidare. Tillsammans ska vi uträtta något stort. Vi ses på läktarna!

Facebook Comments Box