ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Skolbesök med mersmak

Tidigare i veckan gjorde VSK det många efterfrågat under lång tid: Spelare från A-laget var ute på en mellanstadieskola och snackade fotboll! Förutom det så delade spelarna ut häftet som ger gratis inträde för alla barn och ungdomar på VSK Fotbolls matcher.

Denna veckan var det Apalbyskolan på Gryta som besöktes, något som gladde ansvarige läraren på Apalbyskolan Fredrik Lindman .

Kan vara en bild av 1 person
Fredrik Lindman, ansvarig lärare för VSK:s besök på Apalbyskolan

”Jag tycker det är otroligt kul att VSK kommer ut på det här sättet. Våra elever är väldigt fotbollsintresserade och det snackas fotboll på hela skolan. Oftast är det Premier League eller Champions Leage, men idag pratades det bara VSK! Jag tror att många av eleverna på skolan kommer att gå på sin första VSK-match den här säsongen” säger Fredrik Lindman.

Spelarna som besökte skolan var lagkapten Simon Johansson, Viktor Granath och Mohammed Mahammed.

”Superroligt”, säger Simon Johansson till Anno.

”Vi besökte klasserna i årskurs 3, 4 och 5. Det var väldigt kul att se barnens ansikten när vi klev in där, många blev väldigt glada. Det känns jättekul att inspirera nya VSK:are” utvecklar lagkaptenen.

Vi på redaktionen kan inte annat än hålla med och ger en stor tumme upp åt detta. Framförallt efter den veckan som varit, så känns det otroligt kul att få skriva om något så positivt som detta. Förhoppningen nu är att arbetet med skolbesök fortsätter och inte stannar med Apalbyskolan.

Alla bilder är tagna av Fredrik Lindman

Facebook Comments Box