ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Prodell sätter nytt Swishrekord för spelare i VSK-tifo kampanjen, indikation på att han är klar för VSK

Vi har hört ikväll från VSK Tifos starkeman Emil Johansson att Prodell satte swishrekord i vad en spelare skickat in till VSK Tifo någonsin! Som ni kanske vet har VSK Tifo en swishkampanj just nu som heter ”Decemberswishen”, även om verksamheten står på sparlåga nu när det inte tillåts publik så finns kostnaderna för lokalerna kvar som skall betalas. Till den kampanjen har alltså Prodell lättat på plånboken och ska enligt Emil ha tackat för stöder under säsongen.

Men nu kan vi inte vara sämre än Prodell och det ska bli intressant och se hur välkända swishprofiler och spelare svarar på detta. Av respekt till Prodell kommer vi inte avslöja summan, men spelare i truppen kan ju försöka ta i och se om kan ta det nya rekordet. I så fall givetvis berätta vem som är den regerande mästaren.

Detta gör att det finns anledning och tro att Prodell har kritat på, vilken spelare lättar på plånboken för en klubb som han ska lämna? Men det finns också en skatteteknisk anledning till att han borde vara intresserad av att skriva på innan jul, eftersom han spelat utomlands i år och betalat skatt för det i Vietnam så är årets inkomst i Sverige väldigt låg. Detta bäddar för ett skatteupplägg där han får en större sign on bonus som betalas ut detta år mot en lägre månadslön för att i slutändan få mer i sin plånbok. Men då behöver det skrivas på i år. Vi misstänker därför starkt att han skrivit på och kommer presenteras för VSK inom kort.

Vi bör alla göra som Prodell och swisha 073-6637387.

Facebook Comments Box