ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Boris Ljevar: ”Ring mig!”

I det senaste avsnittet av podden Uppför Bågebacken berättar den tidigare VSK-kaptenen Boris Ljevar att han är klubblös och funderar på att lägga skorna på hyllan. Att göra som flera andra gamla VSK-are och gå till Peter Markstedts IFK Västerås är han inte intresserad av, men möjligheten att sabba för ”Markan” lockar.

Den för tillfället föräldralediga VSK-ikonen Boris Ljevar, med tio säsonger i Grönvitt, tränar för inte med något lag.

– Jag försöker hålla igång på gym och sen blir det en hel del padel. Jag har faktiskt inte bestämt mig än om jag ska fortsätta spela. Jag vet inte riktigt. Förra året spelade jag i Eskilstuna med ett division 3-lag, dit även Karwan och Florén kom. Så det blev ju riktigt skoj när dom kom, säger Boris Ljevar i det senaste avsnittet av Annos podd Uppför Bågebacken.

Men det är långt ifrån säkert att det blir något mer spel för 34-åringen.

– Samtidigt måste man pendla och nu med dottern och allt vet jag inte om jag har motivationen. Det kanske kommer tillbaka. Jag vet inte. Det kan bli så att jag spelar eller så kan det bli så att jag lägger ner också, säger Boris.

Just nu går många gamla VSK-are till IFK Västerås och Peter Markstedts nya lagbygge, men det verkar inte locka Boris.

– Han har fått dit några riktigt fina spelare, men jag blir mer sugen att gå till ett annat division 4-lag och förstöra lite för dom. Mer så tänker jag. Annars blir det för lätt för dom, säger Boris och uppmanar Markstedts konkurrenter att ringa honom.

Hur seriöst Boris skämtande är återstår att se. Finns det något lag i division fyra som kan locka till sig honom så kan Markstedts gäng få något att bita i. Boris är en tuff slitvarg både på och utanför planen.

Övriga Västeråslag i fyran: Västerås AFG, Bosnisk SK, Gideonsbergs IF, IFK Ekberga, Irsta IF, Syrianska IF Kerburan, Tillberga IK, Tortuna SK, Västerås BK30.

Lyssna på det senaste avsnittet av Uppför Bågebacken i spelaren ovan eller där poddar finns.

Foto: Åke Hedvall
Facebook Comments Box