ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

Årskortsförsäljningen i rekordfart

I en av våra tidigare artiklar tog vi upp biljettintäkter och årskortspriser i allsvenskan.

Vår gissning, eller förslag, såg ut ungefär så här

De faktiska priserna ser ut så här:

Faktiska priser blev väldigt snarlik vår gissning, vi pratar några 100-lappar upp eller ner. Som vanligt är Anno rätt ute 😉.

Försäljningen

VSK har alltså efter första 1.5 dygnen sålt närmare 650 årskort. Förutom det finns det reservationer som för fjolårets säongskortsinnehavare som inte är betalade ännu, så att det är en siffra som nu ligger runt 700 är rimligt att anta. Vi är helt övertygade om att vi med hästlängder slår tidigare års försäljningar efter så här kort tid.

Vi på Anno satte upp ett mål på att det vore bra om grönvitt sålde 2000 årskort. Med tanke på första dagens hets så borde det inte vara några som helst problem. Snarare tvärtom.

Vi skickar ju direkt en uppmaning till alla att köpa årskortet, alla vinner på många sålda årskort!

Vi förklarar varför!

Köp årskortet

Det finns en ocean av anledningar att köpa årskortet och framförallt till 2024.

Träningsmatcher ingår

Alla träningsmatcher ingår. Det är enligt plan 4 stycken som väntas spela hemma. Priset att gå in på träningsmatcherna är säkerligen 100:-, och med årskortet så ingår dessa matcher!

Svenska Cupen

Vi kommer ha minst en hemmamatch i Svenska Cupen. Vi kan eventuellt ha ett slutspel på hemmaplan. Priset för att se matcherna är säkerligen 150:- och uppåt. Matcherna ingår i årskortet.

Allsvenskan

Vår gissning är att snittpriset på lösbiljetter på sittplats kommer vara ungefär 270kr. Redan vid 10e matchen lönar det sig om du har köpt ett årskort. Med tanke på matcher mot AIK, Djurgården, Malmö FF, Elfsborg med flera så är känslan jämfört med tidigare säsonger: Är du VSK-intresserad kommer du inte vilja missa några matcher såvida du inte har en väldigt bra ursäkt.  Har du ett årskort så tvingar du dig indirekt att alltid gå, och därmed stötta 120-åriga VSK. Är inte det en anledning som någon?

Statement

Genom att köpa årskort så gör du ett statement. Du tänker stödja och följa VSK i allsvenskan. Det snackas fotboll på skolor, arbetsplatser och på stan, och att då säga ”Självklart har jag årskort på VSK:s matcher” är ett statement du kan säga som både ger snack och status. Inhandlar du kortet kommer ler följa efter.

När kommer korten säljas?

Nu såldes många kort första dagarna. Vi tror  nästa topp kan bli när spelschemat sätts, när det blir på riktigt vilka lag vi kommer möta och när.

När väl träningsmatchandes sätts igång (mot Djurgården) så inser sannolikt än fler att kortet är bra, för att sedan ta en ny fart när Svenska Cupen är på gång.

Sen kommer sista ruschen när serien börjar närma sig. Att vi inte skulle nå upp i 2000 sålda kort känns just nu ganska osannolikt.

Årskort vs Säsongskort

I år har VSK döpt om kortet till sitt rätta namn: Årskort. Det är inte bara säsongens matcher som ingår. Alla matcher ingår, från träningsmatcher till Svenska Cupen. Kortet är bara av den saken värd så mycket än förra året.

Facebook Comments Box