ANNO 1904

Allt du behöver veta om Västerås Sportklubb

ANNO 1904 UNDRAR: Vad händer med Rinor Nushi?

Det har spekulerats sedan förra säsongens avslutning om VSK Fotboll på något sätt kan lägga sina vantar på Rinor Nushi. Höstens succéman på vänsterytterpositionen blev med sin attityd både på och utanför plan snabbt en favorit hos fansen.

VSK har i olika omgångar varit i kontakt med AFC utan att något konkret har blivit sagt eller gjort. Hoppet om en eventuell övergång eller utlåning fick ny fart förra veckan när Rinor var på besök på Parken som ANNO då kunde rapportera om. Han var här för att rehabträna och berättade att han hade förhoppningar om att få spela i AFC:s match mot ÖSK förra helgen. Det blev det inget med. Rinor är uppenbart tillbaka i matchform men det tycks inte hjälpa honom att ta en plats i truppen i AFC.

Idag kl 16.00 premiärspelar AFC i Eskilstuna och Rinor finns inte ens med i truppen till matchen. Det tycker vi är märkligt. Han var trots allt med i truppen i träningsmatchen mot ÖSK. Han borde nu när han är tillbaka i vart fall vara en inhoppsspelare i AFC, allt annat vore väldigt konstigt.

Vi kan väl anta att Rinor inte är helt nöjd med situationen att inte ens bli uttagen till matchen. Kanske kan något hända i den här situationen, det är ju trots allt några dagar kvar på transferfönstret.

Vi får hoppas VSK har en plan runt det här och lite pengar över så att vi i vart fall skulle kunna låna in Rinor. Det vore mumma att få in honom på VY-posistionen för att få mer fart där och större variation i anfallsspelet, just nu VSK:s akilleshäl.

Facebook Comments Box